Pancratius ontketend: laat geen spaan heel van DWS

Bart Slegers
Badhoevedorp

Pancratius heeft zich definitief uit de zorgen gespeeld. Al vijf duels verloren de Badhoevedorpers niet en zondag liet de ploeg geen spaan heel van DWS: 1-6.

,,Misschien is er nog wel wat mogelijk dit seizoen. Ik denk dat als we nog drie punten weten te halen dat we echt niet meer naar beneden hoeven te kijken”, zo klonk het optimistisch uit de mond van trainer Danny Hijzelendoorn. ,,We ogen ook fitter dan in januari en dat resulteert in betere prestaties.”

Pancratius was echt op alle fronten beter dan DWS, dat voor het duel maar twee punten minder had vergaard dan de ploeg van Hijzelendoorn. Diede Mentink scoorde de 0-1 waarna de enige stuiptrekking van de thuisploeg werd omgezet in de gelijkmaker.

Nog voor de rust schoot Dominique Sweers de 1-2 tegen de touwen en daarna was het eenrichtingsverkeer. Ralf Fenne maakte de 1-3 en 1-4 voor Pancratius.

Bobby Bosma zorgde voor de vijfde treffer. Fenne, die vaak makkelijk het net weet te vinden, produceerde zijn derde treffer van de middag. Omdat het de eerste wedstrijd was in de derde periode deed Pancratius helemaal goede zaken.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen