Lil Kleine en Waylon naar Meerlive in Hoofddorp

Wessel Mekking
Hoofddorp

Lil Kleine, Waylon en Wulf maken dit jaar hun opwachting tijdens het Hoofddorpse popfestival Meerlive. Ze staan geprogrammeerd op zaterdag 7 september, de enige avond waarvoor een toegangskaartje moet worden gekocht.

Op de openingsavond, donderdag 5 september, staan onder meer Van Dik Hout en Pater Moeskroen op het podium. Een dag later treden Paul Sinha, Tino Martin en TOF! Partyband op. Die laatste was, net als Wolter Kroes, aanwezig op alle negentien eerdere edities van Meerlive.

Ook Tino Martin komt naar het Hoofddorpse popfestival.© Foto ANP

Kroes maakt traditioneel op zondagmiddag zijn opwachting. Ook de Zandvoortse zanger Yves Berendse, The Originals, Quincy Schellevis, Lesley Williams en Ramon Sandbergen treden dan op.

Tickets voor de zaterdagavond gaan vanaf komende vrijdag in de verkoop en kosten in eerste instantie tien euro. Door voor deze avond entree te heffen, blijven de andere avonden gratis te bezoeken en kan een overkapping worden neergezet. Zodat een groot deel van de Meerlive-gangers gegarandeerd droog staat, aldus de organisatie van het popfestival.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.