Telstar blijft op dreef en stunt tegen Go Ahead Eagles (2-3)

Deventer

Telstar heeft maandagavond voor een stunt gezorgd in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In een bij vlagen kolkende Adelaarshorst werd het 3-2 door een late goal van invaller Dylan Mertens.

Al in de eerste minuut kwam Telstar voor. Een bal van Terell Ondaan veranderde van richting. Moreira was er rap bij en maakte de 0-1. Tien minuten later maakte Jaroslav Navrátil gelijk na een voorzet van Paco van Moorsel.

Go Ahead Eagles was het grootste deel van de wedstrijd sterker, maar zeker in de tweede helft kreeg Telstar mogelijkheden. Vanuit een corner maakte Melle Springer de 2-1. Wederom wist Telstar de voorsprong niet vast te houden. Jasper van Heertum haalde onnodig Maarten Pouwels in de zestien onderuit. Thomas Verheydt maakte de penalty.

Het publiek ging daarop vol achter Go Ahead Eagles staan, maar Telstar hield knap stand. Het werd tegen de verhoudingen in zelfs een prachtige avond voor de mannen van Mike Snoei. Rodny Cabral gaf de bal aan Ondaan die met een sterke dribbel de hele defensie over hoop haalde. Mertens kreeg de bal en haalde hard uit: 2-3.

Telstar is nu al zes wedstrijden ongeslagen.

Lees ook: Onzeker of Frank Korpershoek en Senne Lynen met Telstar meespelen tegen Go Ahead Eagles en

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen