Inschrijven voor tweede Velsener Oldtimerdag in Velserbroek

© Archieffoto United Photos/Paul Vreeker

Susanne Moerkerk
Velserbroek

Op het Vestingplein wordt ondag 19 mei de tweede Velsener Oldtimerdag gehouden. Mensen in het bezit van een Oldtimer kunnen zich nog inschrijven voor de puzzelrit.

De eerste Oldtimerdag van Stichting Hidde in september was een dusdanig succes dat de stichting in heeft gezet op een vervolg. Er komen diverse oldtimers waaronder: auto’s, bromfietsen en bussen. Omstreeks elf uur verlaten enkele Oldtimers het plein om deel te nemen aan de 2e Velsener Oldtimer Puzzelrit, omstreeks twee uur verwachten wij de deelnemers weer terug op het plein. Foodtrucks en de Oldtimer Wijn op Wielen verzorgen het culinaire element deze dag.

Voor kinderen is er een draaimolen, rad van avontuur en een cabrio-bus die ritjes van ongeveer een uur maakt. Ook is er een braderie.

Inschrijven met een oldtimer kan nog, deelname is gratis. De belastingdienst heeft het evenement erkend, inschrijven kan via www.stichtinghidde.nl.

De opbrengst van de dag gaat naar Stichting Hidde. Dit alles doet Stichting Hidde om gezinnen die met kinderkanker geconfronteerd worden een leuke vakantie aan te bieden zodat zij een keer de ziekte kunnen vergeten en kunnen genieten met het hele gezin.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.