Top 3 van favoriete conciërges in Haarlemmermeer

Van onze verslaggever
Hoofddorp

Er is een top 3 van favoriete conciërges op Haarlemmermeerse basisscholen bekendgemaakt.

Het gaat om Mario Commissaris van Het Braambos in Hoofddorp, Kamar Nadjimi van de Zevensprong in Rijsenhout en Evert Kamp van de Oranje Nassau School in Badhoevedorp. Het woord is nu aan de vakjury bestaande uit Anneke Slegers (voormalig directrice Bikube), Peter Schreuder (onderwijsexpert), Gerdien Knikker (D66-raadslid) en John Nederstigt (voormalig D66-wethouder). Zij komen met een afsluitende opdracht voor de drie finalisten. D66 Haarlemmermeer zet op vrijdag 10 mei de winnaar in het zonnetje.

Over Mario Commissaris wordt gezegd: ’Hij is erg gedreven, staat altijd voor je klaar, is nooit chagrijnig, denkt mee, weet (bijna) overal een oplossing voor, heeft veel kennis van zaken, brede interesse, kan niet stil zitten.’

Over Kamar Nadjimi: ’Kamar was in Afghanistan directeur van een school maar zijn papieren zijn hier niet toereikend. Hij wil toch in het onderwijs werken en dat alleen kan als conciërge. Alle leerlingen kunnen altijd bij hem terecht voor een pleister, voor een reparatie of voor een ladder als er een bal op het dak ligt’.

Over Evert Kamp: ’Hij werkt met de leerlingen van de groepen 6 in de kas, gaat mee op kamp met groep 8, verzorgt het klein onderhoud van het gebouw, neemt de telefoon op bij afwezigheid van de directie, leegt de vaatwassers, doet de was, is bhv’er, is één van de weinig mannen op school en zet thee om 15.15 uur’.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.