Dorpsfeest met ’Velsen-Noord got talent’

Pieter van Hove
Velsen-Noord

Het Dorpsfeest Velsen-Noord is dit jaar weer een driedaags evenement. Van vrijdag 14 juni tot en met zondag 16 juni staan er diverse activiteiten in het centrumpje van het gemeentedeel gepland.

Zo is er een live muziek/sportmiddag met bands uit de regio, en er is buikschuiven waarbij wordt gestreden in verschillende leeftijdscategorieën. Uiteraard is er een kinderplein en voor de ouderen is er een speciale middag en een reünie waar veel oud-Velsen-Noorders worden verwacht.

Ook is er een ’Velsen-Noord got Talent’, oftewel een show waarop Velsen-Noorders kunnen schitteren. Bij voorbeeld met gitaar, zang, gedichten voorlezen of gewoon een verhaal vertellen. De organisatie zoekt daarom kandidaten die iets leuks op het podium willen doen.

Om alles in goede banen te leiden, is er zaterdag 25 mei een voorronde. Belangstellenden kunnen daar hun act laten zien. Een jury selecteert de beste tien optredens voor de grote finale tijdens het dorpsfeest. Tijd en plaats van de voorronde zijn nog niet bekend. Aanmelden kan via email: talent@svvvn.nl. Voor buikschuiven: buikschuifkampioenschappen@svvvn.nl.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.