Premium

Jongeren van ’ijsblokjes’ tot jong talent bij Chef Debuut in Haarlem

Luwam (16), Luwam (15) en Adiam (16) zijn druk bezig met het bereiden van een maaltijd voor hun gasten.

Luwam (16), Luwam (15) en Adiam (16) zijn druk bezig met het bereiden van een maaltijd voor hun gasten.© Foto United Photos/Toussaint Kluiters

Marlies Vording
Haarlem

Jongeren in groepsverband spelenderwijs hun talenten laten ontdekken en in contact brengen met buurtbewoners en mogelijke werkgevers. Dat is het doel van Chef Debuut, een ’sociale eettafel’ van Stichting Drop-Inn. Iedere donderdag komt de club samen in het Badhuis Leidsebuurt om te koken voor een wisselend publiek. ,,Je merkt dat ze gaandeweg steeds meer durven’’, zegt Thera Smitt, directrice van de stichting.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.