Beverwijker Ron Bouman wordt nieuwe trainer SV Hillegom

Ron Bouman.

Ron Bouman.© Archieffoto Ron Pichel

Paul de Vlieger
Hillegom

Ron Bouman (53) wordt volgend seizoen de hoofdtrainer van SV Hillegom. Dat heeft het bestuur van de zondageersteklasser bekendgemaakt.

Bouman is nu nog trainer van DEM-zaterdag in zijn woonplaats Beverwijk. Als hoofdtrainer is hij eerder actief geweest bij VSV, FC Uitgeest en DEM-zondag. Verder was hij assistent-trainer bij FC Lisse-zaterdag. Als voetballer heeft Bouman in de hoofdklasse en eerste klasse gespeeld bij DEM, FC Lisse en Stormvogels.

SV Hillegom is deze week tot een akkoord gekomen met Bouman, die voor één seizoen heeft getekend. De club moest op zoek naar een nieuwe trainer nadat medio maart Stefan Teeken, met wie een paar maanden eerder nog contractverlenging was overeengekomen, werd ontslagen. Daarna haalde Hillegom oude bekende Bas Naber terug als interim-trainer voor het restant van het lopende seizoen.

SV Hillegom speelt voor het derde achtereenvolgende jaar in de eerste klasse, maar beleeft een uiterst moeizaam seizoen. De club staat laatste en strijdt tegen degradatie. Vorig jaar handhaafde SV Hillegom zich via een tumultueuze nacompetitie ternauwernood in de eerste klasse.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen