Telstar raakt smaakmaker Ondaan kwijt

Terell Ondaan.
Velsen-Zuid

Ondanks een doorlopend contract is Terell Ondaan, zoals eigenlijk ook wel verwacht, vertrokken bij Telstar. De aanvaller tekende een contract bij Grenoble Foot 38, dat uitkomt in de Ligue 2 van de Franse competitie.

Afgelopen seizoen was Ondaan de smaakmaker van Telstar. Hij was met dertien doelpunten belangrijk voor de club uit Velsen-Zuid. Het was dan ook niet verwonderlijk dat er belangstelling was voor de 25-jarige speler. Afgelopen maand deed de Amsterdammer met Guyana nog mee in de Gold Cup. Met zijn team werd hij al in de groepsfase uitgeschakeld.

Eenmaal terug in Europa ging het contact met de Franse club snel voor de speler die in Nederland actief was voor Ajax, AZ, Telstar, Willem II, Excelsior, PEC en opnieuw Telstar. Ondaan, die aan zijn eerste buitenlandse avontuur begint, laat op de website van Grenoble weten blij te zijn met de overgang. ,,Deze club heeft een mooie geschiedenis en zou op het hoogste niveau moeten spelen. Ik hoop met mijn ervaring daar aan bij te kunnen dragen. Ik kan niet wachten tot het seizoen gaat beginnen.”

Meer nieuws uit Telstar