Spelers van Telstar aanraken kan zaterdag weer bij open dag

Velsen-Zuid

De spelers van voetbalclub Telstar hebben al de eerste trainingen voor het nieuwe seizoen achter de rug. Traditiegetrouw krijgen de supporters en bewoners uit de IJmond niet lang daarna alvast een voorproefje van wat er te komen staat.

Niet alleen wat betreft de sportieve verrichtingen van de voetbalteams, maar ook de maatschappelijke betrokkenheid van de voetbalvereniging. Kortom: Telstar houdt zaterdag een open dag in het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid. Het feestje is wel iets vroeger dan anders, maar vanwege de vakantie kan het niet anders.

Het definitieve programma is nog niet rond, al worden de contouren van het evenement - dat 14 uur begint - langzaam zichtbaar. Zo is het speelveld voor iedereen toegankelijk, net als de attracties op en rond het veld. Zo is er een horecaplein met de nodige hapjes en drankjes. Verder is er de verkoop van gedragen wedstrijdkleding.

Daarnaast zijn er verschillende kidsclubactiviteiten. Belangstellenden kunnen een bezoekje brengen aan de spelersbus. Uiteraard kunnen jongste fans handtekeningen verzamelen bij de spelers. In een kraam wordt de nieuwe Robey wedstrijdkleding verkocht.

Commercieel directeur Steef Hammerstein gaat in op het beleidsplan ’Telstar 2026’, oftewel hoe zijn de toekomstplannen van de eerstedivisionist. Wordt het inderdaad de Eredivisie? Als afsluiting van de dag is er vanaf 17 uur de wedstrijd Telstar-VV IJmuiden.

Meer nieuws uit Telstar