Oproep: schrijf zelf een Frans op Vrijdag-column!

Van onze stadsredactie
Haarlem

In de aanloop naar de presentatie van Haarlem, Goed Bezig!, de titel van een nieuwe bloemlezing van Frans op Vrijdag-columns, roepen wij lezers van deze krant op om zelf een Frans op Vrijdag-column te schrijven. U bent vrij in de onderwerpkeuze, maar het moet wel over Haarlem gaan dan wel zich in of rond de stad afspelen.

De lengte van de stukjes bedraagt maximaal 400 woorden.

Een vakkundige jury, bestaande uit Haarlems Dagblad-kunstredacteur Jaap Timmers, Daan van der Valk van boekhandel De Vries Van Stockum en columnist Frans van Deijl zelf, beoordeelt de inzendingen.

Insturen

De inzendingen moeten uiterlijk 30 augustus binnen zijn bij de stadsredactie van Haarlems Dagblad. Het liefst gestuurd naar het e-mail adres van de krant.

De winnaar vergaart, naast eeuwige roem, ook publicatie van zijn of haar column in de krant en een pakket boeken over Haarlem ter waarde van honderd euro.

Het boek Haarlem, Goed Bezig!, uitgegeven door de Haarlemse uitgeverij Loutje, wordt op zondag 8 september gepresenteerd in boekhandel De Vries/Van Stockum aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Aanvang 16 uur.

Bij de presentatie van Haarlem, Goed Bezig! op 8 september zal de winnaar van de Frans op Vrijdag-columnwedstrijd worden bekendgemaakt.

Veel succes en plezier met schrijven. Inzendingen gelieve te sturen naar onderstaand e-mail adres onder vermelding van ’Frans op Vrijdag, De Wedstrijd’. stadsredactie@haarlemsdagblad.nl.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.