Pover Telstar verliest voor tweede keer op rij: 0-2 verlies tegen Cambuur

Milo Lambers
Velsen-Zuid

Telstar heeft voor de tweede keer op rij verloren. Thuis werd er zaterdagavond verloren van Cambuur.

’Hebben ze op trainingskamp in Hoenderloo vier marathons gelopen?’, twitterde een kritische Telstar-fan in de rust van Cambuur - Telstar. Het leek er in de eerste helft inderdaad niet op dat het trainingskamp Telstar goed had gedaan. Het speelde inspiratieloos en veel te traag. Het had ook helemaal niets in te brengen tegen Cambuur.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Cambuur stoorde in de opbouw en Telstar had geen antwoord op de snelle buitenspeler Issa Kallon. Nadat Giovanni Korte eerder op de paal had gekopt, scoorde Jamie Jacobs vanuit een chaotische situatie in de zestien. Senne Lynen kon een indraaiende bal nog van de lijn houden, maar in de rebound was het alsnog raak.

Lees ook: Telstar moet tactisch slimmer worden: ’We speelden Cambuur in de kaart’

Telstar speelde in de eerste helft slecht. Het spel was inspiratieloos. Pas na een uur wist Telstar de verhoudingen om te draaien. Glynor Plet en Tuur Houben kwamen erin voor McQuane en Van Doorm. Het duo zorgde voor meer dreiging en de kansen begonnen te komen. Een kopbal van Redouan el Yaakoubi werd van de lijn gehaald en Senne Lynen schoot net naast.

Net als vorige week in Nijmegen gaf Telstar in zijn zoektocht naar de gelijkmaker te veel ruimte weg achterin en profiteerde de tegenstander daarvan. Alex Bangura zorgde voor de beslissing: 0-2.

Lees ook: FC Barcelona-huurling McGuane is het voetballen niet verleerd, maar kan totaal niet fietsen

En: Niet stiekem stappen tijdens trainingskamp Telstar: ’Nee, lekker youtuben op bed’

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen