Bloemendaal haalt vernietigend uit en wint met 17-0 van HYS

Bloemendaal

Na de 0-7 winst op Geel Wit sloeg Bloemendaal opnieuw toe. Aan de Bergweg werd HYS met 17-0 verpulverd. ,,Op deze manier gaat het nergens over. Die poulewedstrijden kunnen we wel overslaan”, is trainer Tim Joon niet te spreken over de tegenstand in de beker. Ook vierdeklasser Germaan/De Eland mag komende zondag geen probleem worden.

Onze Gezellen won het eerste bekerduel met grote cijfers van SVIJ, tegen het hoger spelende Meervogels ’31 ging de ploeg van Toon Beijer onderuit: 2-1.

,,Meervogels deed het voor rust goed, daar hadden we geen antwoord op. In de tweede helft miste Thomas Linck een strafschop. De 1-2 viel vijf minuten voor tijd en de tijd was te kort. Conditioneel kwamen we goed mee.”

Hillegom verloor met 0-2 van Legmeervogels. Vorig seizoen speelden beide teams nog in de eerste klasse. Hillegom degradeerde en trainer Ron Bouman hechtte weinig waarde aan de nederlaag. ,,Komende week gaan we ons richten op de competitie. Tot nu toe ben ik tevreden over de voorbereiding. We hebben een grote groep die aan elkaar zijn gewaagd en ik heb iedereen laten voetballen”.

Onze Gezellen – Meervogels 1-2.

Doelpunt OG: Ivar Wesselman.

Germaan/De Eland – Geel Wit ’20 2-0

Uitgeest – Pancratius 3-4.

Doelpunten Pancratius: Bobby Bosma, Abdel Errachid, Ralf Fenne en Gianni Oosterhoff.

Hillegom – Legmeervogels 0-2.

VSV – SVIJ 9-0

Doelpunten VSV: Bram Hillenaar, Daan Tervoort, Joaquin Koelman, Danny de Jong en Twan Zwart.

DIORCH 1-2

Doelpunten RCH: Nigel Hoep en Rachid Harrou. Doelpunt DIO: Youri Ketting.

BloemendaalHYS 17-0

Doelpunten Bloemendaal: Koen Beeren (5x), Jesse van de Meer (2x), Friso Jager (2x), Ruud van Es (2x), Max Landheer (2), Tim Beeren, Joost van de Boogaard, Daan Klaassen en een eigen doelpunt.

Nieuw West United – DSS 6-0

ZSGOWMS – HFC Heemstede 7-0

HFC2Alliance’22 3-1

Doelpunt Alliance: Jop van Saase.

VVH/Velserbroek – Eendracht ’82 1-1

Doelpunt VVH: Jeffrey Kors.

Meer nieuws uit Sport Regionaal