Vrouw lastig gevallen in Nieuw-Vennep, politie zoekt getuigen

Internetredactie
Nieuw-Vennep

De politie is op zoek naar getuigen van een incident waarbij in de nacht van 21 op 22 september, een 26-jarige vrouw door een man werd lastig gevallen in Nieuw-Vennep. Het gebeurde in de omgeving van de Montreallaan en de Athenelaan, tussen de speeltuin en voetbalveld.

In de nacht van zaterdag op zondag, rond middernacht werd het slachtoffer door een auto afgezet bij de bushalte op de Zuidtak-Zuidtangent in Nieuw-Vennep. Hier pakte zij haar fiets. Zij fietste via de Capricciolaan, de Toscalaan en de Griseldalaan in de richting van de Montreallaan.

Bij de voetbalclub FC WC (ter hoogte van de brug) blijkt dat een man op afstand achter haar aan fietst. Bij de speeltuin tussen de Montreallaan en de Athenalaan wordt het slachtoffer plotseling bij een arm gepakt.

Er ontstaat een worsteling waarbij zowel het slachtoffer als de man ten val komen. De vrouw lukt het om snel weg te fietsen. Thuisgekomen belt de vrouw de politie. De dader blijkt dan al te zijn verdwenen.

De verdachte is een Nederlands sprekende blanke man in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Hij had blond kort stekeltjes haar en was volledig in het zwart gekleed. Hij reed op een herenfiets, mogelijk zilverkleurig, zonder verlichting.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.