Bende plundert rekeningen van slachtoffers uit Velserbroek en IJmuiden [video]

© Opsporing Verzocht

IJmuiden

Begin dit jaar zijn elf mensen beroofd van hun geld door een bende. De slachtoffers zijn allen woonachtig in Velserbroek of IJmuiden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nadat iedereen wijzigingen had doorgegeven bij hun bank, kwamen hun nieuwe bankpas en pincode niet thuis aan. Een bende ging er vervolgens met het geld vandoor. Opsporing Verzocht geeft nu beelden vrij van de daders.

Lees hier meer: Hoop door tips in bankpasfraudezaak, IJmuidenaren en Velserbroekers gedupeerd. Gefilmde verdachte koopt voor ruim twee mille aan postzegels

Meerdere pintransacties door één man

In een week tijd verschijnt vier keer dezelfde man op verschillende plekken op camera’s door Nederland. Op 14 april in Almere en op 19 april in Amstelveen. Een andere man is weer te zien op 28 februari in Heemskerk en 6 april in Hilversum

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart is er een man met een bril met de bankpassen aan het pinnen in Bussum. Hij droeg een wit vest met daarover een jack met camouflageprint.

De bankpassen zijn niet alleen gebruikt om geld te pinnen. Ook werden er twee nieuwe iPhones mee gekocht.

© Opsporing Verzocht

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.