Ierse trance-dj Paul Denton brengt muzikale ode aan Bloemendaals festival [video]

Wessel Mekking
Bloemendaal aan Zee

De Ierse dj Paul Denton heeft een muzikale ode gebracht aan Bloemendaal aan Zee. Hij is zo gek op het vierdaagse Luminosity Beach Festival, dat elk jaar op het strand van Bloemendaal aan Zee wordt gehouden, dat het hem inspireerde tot het maken van een track.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

,,Ik heb daar drie keer gedraaid en het is mijn favoriete festival’’, meldt Denton over het maken van ’Back to Bloemendaal’, dat geheel instrumentaal is.

,,De sfeer bij Luminosity is geweldig. Het doet me denken aan de feesten van vroeger waar iedereen bij was voor de muziek’’, zegt de Ier over het festival. Luminosity trekt jaarlijks duizenden trance-liefhebbers van over de hele wereld. ,,Always great vibes op Luminosity.’’

Heeft Denton al een reactie van festivalorganisator Bo van Eck gekregen op zijn muzikale ode? ,,Bo heeft me net weer geboekt voor Luminosity Trance Gathering in februari. Dus hopelijk was dat een reactie op de track’’, knipoogt de dj.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.