Fietser gewond na mogelijke verkeersruzie Duinoordstraat Haarlem

© Foto Michel van Bergen
© Foto Michel van Bergen
© Foto Michel van Bergen
© Foto Michel van Bergen
© Foto Michel van Bergen
© Foto Michel van Bergen
1/6
Haarlem

Een fietser is donderdagochtend gewond geraakt nadat hij tegen een geparkeerde auto aanreed in Haarlem-Noord. De man kwam rond 8.00 uur op de Duinoordstraat tegen de achterkant van de wagen aan en raakte vervolgens bij het voorwiel van de wagen met zijn gezicht de grond. Na het ongeval was hij even buiten westen waarna getuigen zich over hem ontfermden.

Het slachtoffer is na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Door het ongeval konden bussen van Connexxion niet passeren en moesten de inzittenden uit de bus om een halte verder in een andere bus te stappen.

Mogelijk ruzie

Voor het ongeval zou er verderop een verkeersruzie hebben plaatsgevonden waarbij de fietser tegen een wagen aan zou hebben getrapt. De bestuurder van deze wagen ging achter de fietser aan om verhaal te halen over deze actie.

De bestuurder wagen wilde de fietser klem rijden waarna de laatstgenoemde tegen de geparkeerde wagen aanreed. De bestuurder van de wagen is door de agenten aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat er nou precies is gebeurd.

© Foto Michel van Bergen

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.