Premium

Dit eten we in 2050 en deze innovaties helpen bij het oplossen van personeelstekorten in de horeca

Alle voedseltrends zijn te zien bij de 64e editie van de Horecava.
© foto pr
Amsterdam

Wat eten we in 2050? Hoe kunnen we voedselverspilling tegengaan? En welke innovaties helpen bij het oplossen van de personeelstekorten in de horeca? De 64e editie van de Horecava biedt ondernemers en werknemers uit de horecasector een kijkje in de keuken.

Terwijl steeds meer winkels verdwijnen uit de binnensteden, is de horecasector bezig aan een opmars. ’Nederland is aan het verhorecaniseren’’, zegt Luuk Scholte, Food Group Director Horecava bij de RAI in Amsterdam waar de jaarlijkse horecavakbeurs deze week wordt gehouden. In dertien hallen tonen circa achthonderd exposanten de laatste ontwikkelingen en trends op horecagebied.

Meer nieuws uit Amsterdam

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.