Innovatiecafé over energie, elektrisch rijden en digitaal ondertekenen

© Foto Ron Pichel
Haarlem

Wie zich wil laten bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in het bedrijfsleven, kan op vrijdag 7 februari zijn hart ophalen in het Innovatiecafé.

Ook dit keer zijn in Sociëteit Vereeniging vier ondernemers uitgenodigd die zich bezighouden met vernieuwing. Zo is Pepijn Reesink van SKOON Energy een van de gasten. Het bedrijf stelt zich ten doel vervuilende dieselaggregaten te vervangen door mobiele batterijen, onder meer door gebruikers aan elkaar te koppelen. De stroomvoorzieningen die bijvoorbeeld in het weekeinde werkloos op een bouwplaats staan, kunnen dan goed worden ingezet door organisatoren van festivals.

Ook Maarten de Gruyter is te gast, die als projectontwikkelaar nieuw leven in oude panden blaast. Zo kregen de gebouwen van Trouw en Het Parool in Amsterdam een andere bestemming, evenals het belastingkantoor in Schalkwijk.

Ook komen de bezoekers op 7 februari meer te weten over Maarten Pompen (die geldt als promotor van elektrisch rijden) en Kick Willemse van Evidos dat zich heeft gespecialiseerd in digitaal ondertekenen.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.