Mooi: Albelli vervangt fotoalbum Marijke Albus dat bij de post beschadigd raakte

Ed Brouwer

Marijke en Bert Albus uit Baarn laten al jaren tot hun grote tevredenheid fotoboeken drukken bij Albelli.

„Ze zien er altijd perfect uit en de bezorging gaat altijd zonder problemen. Alleen bij de laatste bezorging is, buiten de schuld van Albelli, iets mis gegaan. In de kaft was een scheur ontstaan waardoor de plastic folie los was geraakt van de kaft. De verpakking was bij het vervoer/bezorging kapot gegaan. Via de mail hebben wij contact gezocht met Albelli en gelijk de volgende dag al een attent mailtje retour ontvangen van Shirley van Albelli dat zij al het proces in gang had gezet voor het drukken van een nieuw boek. We moesten alleen even geduld hebben. Hier werden we al heel bij van. En een week later werd er een nieuw fotoalbum bij ons afgeleverd in perfecte staat. Albelli verdient hiervoor een dikke pluim.”

De Visarend

Van Dick Smit uit Voorschoten krijg vishandel De Visarend in Voorschoten een schouderklop. Na een bestelling in deze winkel kwam hij tot de ontdekking dat zijn portemonnee nog thuis lag. Toen hij daarop de bestelde portie kibbeling wilde annuleren en daarvoor zijn excuus aanbood, was de reactie van één van de dames achter de balie, die hem niet kende, ’Neem maar lekker mee meneer en dan betaalt u volgende keer!’ Dat zal hij niet vergeten.

Eyecare Brilservice

Corrie Hilbers-Kroon uit Assendelft meldt ons een mooi staaltje meedenken van opticien Martijn Bergers van Eyecare Brilservice in Assendelft. Haar dochter Eveline is stewardess en vliegt met mondkapje en handschoenen aan met passagiers naar New York. Omdat haar ogen dan nog onbeschermd zijn, kwam ze op het idee naar de opticien te gaan voor een bril met gewoon vensterglas. Martijn Berger liet haar enkele brillen passen en als laatste een titanium model van 700 euro dat lekker zat. Ze hoefde het alleen niet van hem te kopen, maar mocht het op haar vlucht naar Amerika gebruiken en dan terugbrengen, om zich zo tegen hoestende passagiers te beschermen. ,,Ik vind dat een geweldige geste en dacht: dat moet in de krant.” Helemaal waar.

Eigen krant

Kitty-Kooy-Scharff uit Haarlem heeft behoefte de collega’s van klantenservice van deze krant te complimenteren. „Er stond een hele bladzijde in deze krant wat er allemaal door het coronavirus kon gebeuren. Er werd op gewezen dat je de krant digitaal kon lezen en hoe je dat moest instellen. Dat lukte me toch niet. Digitaal ben ik niet zo bijdehand, leeftijd ruim in de 80. Mijn dochters helpen hierbij, maar komen nu niet want wij zitten uiteraard in de gevarenzone. Daarom belde ik de klantenservice. Deze mevrouw had alle geduld en vertelde mij van stap tot stap wat ik moest doen op mijn tablet. Doordat ik niet zo erg snel van begrip ben, zeker niet op digitale wijze, duurde ons gesprek ongeveer een half uur en dat in deze toch drukke tijden. Ze bleef heel vriendelijk en als ik mij bezwaard voelde en wilde opgeven, zei ze steeds, nee we gaan door. Dit vond ik heel uniek.”

Falke

Sonja van Riessen uit Den Helder kocht vorige zomer Falke wandelsokken. Ze vond ze best prijzig en verwachtte daarom wel wat kwaliteit. „Maar na een aantal maal dragen kwamen er scheuren in de sokken, terwijl ik gewoonlijk zo’n drie jaar met sokken doe. De bon had ik niet meer. Dus heb via internet Falke Nederland aangeschreven. Twee weken later werd een paar nieuwe sokken vanuit de fabriek in Duitsland bij mij thuis geleverd, met een mooie begeleidende brief - wel in het Duits - met excuses en dat kwaliteit bij hen hoog in het vaandel staat.”

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment? Mail ons dan en vergeet niet uw woonplaats te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.