Telstar ziet twee doelmannen de deur uitlopen: Sven van der Maaten naar Scheveningen, bestemming Anthony Swolfs onbekend

Velsen-Zuid

Doelmannen Sven van der Maaten en Anthony Swolfs hebben laten weten te vertrekken bij Telstar.

Het vertrek van beide spelers komt niet onverwacht. Eerder liet trainer Andries Jonker al weten dat de opties in de contracten van Van der Maaten en Swolfs niet werden gelicht.

Van der Maaten geeft aan zich te richten op zijn maatschappelijke loopbaan. Hij heeft zijn opleiding commerciële economie afgerond en is op zoek naar een startersfunctie.

Van der Maaten speelde sinds 2017 bij Telstar. Hij begon het seizoen 2019/20 als tweede doelman achter Swolfs, maar was vanaf eind november eerste doelman. Na een reeks twijfelachtige optredens, koos trainer Jonker voor Swolfs.

Ook Swolfs vertrekt, zo laat hij op Twitter weten. Het is nog onbekend waar hij volgend seizoen speelt. De Belg speelde eerder bij Club Brugge, KV Mechelen, AA Gent en Waasland Beveren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen