BSS Hoofddorp, over echte service gesproken...

Ed Brouwer

Kees de Korte moest onlangs bij BSS bij hem in Hoofddorp melding maken van een niet goed werkend voordeurslot. Een dag later kwam een monteur langs.

Na een inspectie van het slot bleek het noodzakelijk de cilinder te vervangen. Dit werd ter plekke gedaan evenals het aanpassen van de cilinder aan de bestaande sleutel. Daarna werkte het weer perfect. De Korte: „Voorrijkosten, nieuwe cilinder, aanpassen en monteren vielen onder garantie ook al was het slot anderhalf jaar oud. Er werd niets in rekening gebracht. Over échte service gesproken... Helemaal super!”

MCB Zaandam

Jan en Mas Klos uit Wormer kochten december 2018 bij MCB Zaandam vier olijfkleurig beklede eetkamerstoelen die een maand later geleverd werden. Na een paar maanden kwam over de stof een rood zweem. Niet heel storend, maar toen ze na een jaar teruggingen om een zithoek te kopen, kwam het toch ter sprake. Op verzoek werd een foto van de eetkamerstoelen gestuurd en kort daarna meldde MCB dat de stoelen werden omgeruild. „Grote klasse.”

Burgt Hilversum

Banketbakkerij Burgt in Hilversum krijgt een pluim van plaatsgenoot mevrouw R. Jansen. Haar man was 16 mei jarig en omdat ze nu geen visite kunnen uitnodigen, bedacht ze dat het leuk zou zijn haar niet gekomen gasten thuis met een taartje te verrassen. „We hebben bakkerij Burgt gevraagd of zij het gebak met twee of drie gebakjes apart konden verpakken om langs te brengen. Helemaal geen probleem. Zaterdag heb ik het opgehaald, en het stond netjes klaar in allemaal aparte doosjes met de namen er op voor wie ze waren, keurig ook nog een fijne tas erbij gehad. Als dat geen pluim verdient!?”

Schulte Heemstede

Nico van der Meer uit Heemstede stuurt een compliment voor Schulte herenmode. Hij koopt daar met plezier. „Omdat een vest wat ik wilde hebben niet in de winkel in Heemstede voorradig was, bestelde ik het op de website. Op maandag werd het bezorgd en dinsdag kreeg ik per mail een voucher van 25 euro bij besteding van 125 euro. Dat was balen, want ik had een vest van 150 euro gekocht. Toen ik Schulte mailde, kreeg ik 25 euro terug. Klasse.”

Prenatal Zaandam

De familie Wehnes uit Markenbinnen wilde de eerste moederdag van hun dochter haar verrassen met een gipsafdruk van haar kind, hun kleinzoon. Bij Prénatal Zaandam kochten zij een set om een gipsafdruk te maken. Bij het bereiden ging er iets fout gegaan want het gips was al hard voor dat ze de kans kregen om een afdruk van zijn voetjes te maken. „Bij Prénatal was het geen enkel probleem en kregen we zonder verder vragen een nieuwe set. Compliment hiervoor.”

Expert Heemskerk

Wout de Reus uit Heemskerk kocht eind januari bij Expert Heemskerk een inbouw magnetron/oven. Binnen twee weken na de levering ontstond een mankement aan de lamp in de oven. Expert belde zijn leverancier en die schakelde een reparatiebedrijf in. In een maand tijd bekeken vier monteurs De Reus’ oven en vervingen deurschakelaars, twee keer de elektronica print, de magnetron en de ventilator. Het probleem werd alleen maar groter. Toen was het tijd om Expert opnieuw te bellen. Wout de Reus: „Vier dagen later had ik een nieuwe, goed werkende inbouw magnetron/oven en voor het ongemak een prachtige ruiker bloemen. Een dikke pluim voor de service van Expert.”

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment? Mail ons en vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.