Handyman Bussum verrast Eef Wijma met kosteloze reparatie van haar koffiezetmachine

Ed Brouwer

Een welverdiend compliment voor de vestiging Bussum van Handyman.

De koffiemachine van Eef Wijma uit Bussum was weer aan een schoonmaakbeurt toe. Dat doet ze altijd zelf, maar nu lukte het niet. Wijma: „Dus dan maar naar de Handyman. Deze heeft er een paar dagen op gestudeerd samen met een collega, en ja het is gelukt. Ik kon hem ophalen. Kosten? Mevrouw, ga lekker koffiedrinken, gratis gerepareerd. Dikke pluim voor de Handyman in Bussum.”

JYSK Zaandam

Jan van Prooijen uit Oostzaan mailt een bijzondere ervaring met JYSK in Zaandam. Kort geleden ging hij daar twee bestelde en reeds betaalde kasten voor zijn dochter ophalen. Tot zijn verbazing vroeg de medewerkster achter de balie om zijn bankpas. Waarom? „De betreffende kasten waren die week in de aanbieding en dus kreeg ik 58 euro terug! Hele attente actie! Chapeau!”

Van der Meulen

Piet Wouda uit Huizen mailt ons om zijn tandarts eens in het zonnetje zetten.

„Ik heb enige tijd een klein half onderplaatje (stukje kunstgebit) in mijn mond, vervaardigd door mijn tandarts. Het was een waar kunstwerkje met twee kleine ronde haakjes. Eén haakje brak af. Ik ermee terug naar de tandarts. Eerst leek het erop dat ik een vrijwel nieuw plaatje moest aanschaffen, met alle kosten van dien weer. Maar de tandarts kwam met een goed idee om het plaatje aan te passen.”

,,Vanmorgen geweest en vanmiddag kon ik het plaatje alweer ophalen. Zit nu als gegoten en veel steviger. Bij het weggaan uit de behandelkamer zei de tandarts: O, ja, geen kosten voor u want ik vind dat het plaatje te snel kapot ging, dus dit is service.’ Klasse hè. Dus een pluim voor tandarts Anco van der Meulen in Huizen.”

Broekhuis Harderwijk

Alle lof van Ton en Joke Appel uit Wognum voor garage Broekhuis in Harderwijk. Op weg naar hun vakantieplek in Hulshorst kregen ze een lekke band. ,,In de stromende regen en op een gevaarlijke plek in de berm heeft Ton het ’thuisbrengertje” eronder gekregen, met gevaar voor eigen leven.Verkeer raasde langs hem heen. Als je dan bij de garage komt en je wordt zo hartelijk ontvangen en geholpen word je gelijk weer blij. De volgende dag konden we de geplakte band weer ophalen en hij werd er gelijk onder gemonteerd. We kregen koffie en als klap op de vuurpijl werd onze auto gratis door de wasstraat gehaald! We waren weer helemaal blij en verrast. Zo’n service hebben we nog nooit gehad! Dikke pluim voor die mannen!”

Cojani Haarlem

Siem en Mieke Gieling uit Haarlem prijzen rijwielhandel Cojani in Haarlem voor de snelle service. Zij gingen onlangs een stukje fietsen en na drie kilometer liep een wiel vast. Voor hulp gingen zij op de terugweg langs Cojani. „Daar aangekomen waren er veel klanten in de winkel en een monteur in de werkplaats. Aan hem hebben we gevraagd wat er stuk was. Meteen ging hij kijken en binnen twintig minuten konden wij weer heerlijk fietsen. Dit vonden wij klasse. Wat een goede service als het zo druk is en op zaterdag.”

Albelli

Alweer fotoboekenmaker Albelli? Ja, maar nu een compliment van Ria Visser uit Heerhugowaard. Aan haar familie-fotoboek was ze begonnen in 2008 en dit jaar wilde ze hem afronden. Maar helaas, de bestelling ging niet goed. Er bleek vanwege de datering oude software nodig. Die heeft Albelli voor haar opgezocht én op haar computer gezet. Daarna kon ze de bestelling afronden. „De fotoboeken zien er prachtig uit. Ik ben zeer tevreden, ze helpen je met alles, vol geduld en aandacht.”

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.