Opticien Kuipers uit Haarlem komt desnoods bij Cees Duwel thuis voor een nieuwe bril

Een compliment voor Opticien Kuipers in de Zijlstraat in Haarlem van Cees Duwel uit Hillegom, al ruim 50 jaar klant.

Begin juli ging zijn vrouw terug met haar bril waar de mooiigheid al na 2,5 jaar vanaf ging. Dat hoort niet, werd haar verteld. Een week later kon ze een nieuw montuur komen ophalen. Vanwege een ontstoken knie kon dat niet, waarop Kuipers naar haar huis kwam om het montuur te tonen, de glazen op te halen en de nieuwe bril ’s avonds terug te brengen en te checken. Alles onder garantie.

Stichting NUT

Half juni zou de derde jaarlijkse fietstocht verreden worden door de Heerhugowaardse verenigingen/stichtingen in de non-profit sector. Deze sponsorfietstocht vult altijd hun clubkas, maar door de corona-uitbraak kon deze niet doorgaan. Een tegenvaller van 400 euro voor de clubkassen. Vooral de kleinere verenigingen zouden hier de dupe van zijn. ,,Daarom is het fantastisch mooi dat de St. NUT haar maatschappelijke betrokkenheid toont en heeft besloten dat de ingeschreven verenigingen/stichtingen van vorig jaar 2019, alle zonder te fietsen dit jaar toch een bedrag van 400 euro ontvangen! Dit verdient in mijn ogen een groot compliment omdat deze financiële bijdrage gedeeltelijk helpt de door corona ontstane verliezen op te vangen”, aldus Kees Mertens. Als penningmeester bij zowel fietsclub T.C. Omnisport als Tafeltennisvereniging DOV heeft hij de bijdragen al binnen. ,,Top!”

Uw compliment?

Heeft u ook iets aardigs meegemaakt en wilt u uw waardering delen? Mail ons uw compliment en vergeet uw woonplaats niet te vermelden!

Meer nieuws uit Ombudsman

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.