Premium

Handgesneden rode kool of de biologische Duingrazerburger, het eten van Ramai’s Foodtruck in Castricum is anders dan de doorsnee snack

Krijn Thijs en dochter Louise wachten op hun smoothie bij de foodtruck.
© foto Heleen Vink
Castricum

Hij heeft zijn sporen in de horeca al verdiend. Ramai heeft in de keuken gestaan bij de Hortus Botanicus in Amsterdam, heeft meegeholpen met het opzetten van de horeca in het Castricumse Huis ter Hilde, was freelance-kok in tal van gelegenheden in de hoofdstad en daarbuiten. En gaf enige tijd workshops in wereldkeukens.

Sinds begin deze maand heeft Ramai Charan Boschma (’Mijn ouders waren hippies en hadden contacten bij de Hare Krisna’) een eigen zaak in Castricum. Op het Balatonfüredplein in Castricum staat hij vier dagen per week met zijn Ramai’s Foodtruck. Een keuken op wielen voor de liefhebber van iets anders dan het reguliere fastfood aanbod. Handgesneden koolslag van spits- en rode kool, groenburger, of de biologische Duingrazerburger.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.