Premium

Beroepsfotograaf Martine Goulmy wint vijfde editie Guts Award, Vennepse krijgt meeste stemmen van vijftien genomineerde ’lefgozerinnen’

Fotograaf Martine Goulmy met bloemen en de felbegeerde Guts Award.
© Foto United Photos/Toussaint Kluiters
Nieuw-Vennep

„Ik zou niet weten waarom uitgerekend ik zou moeten winnen.” Als je met die woorden de allesbeslissende pitch begint voor de jury die moet bepalen wie de Guts Award 2020 wint, dan heb je inderdaad lef. Martine Goulmy, beroepsfotograaf uit Nieuw-Vennep deed het donderdagmiddag. Een kwartiertje later stond ze te stralen met met de felbegeerde prijs in haar handen.

De Guts Award, een initiatief van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, beleefde donderdag zijn vijfde editie. Net als vorig jaar streden alleen vrouwen uit Haarlemmermeer en de Duin- en Bollenstreek om de prijs. Waar het in de eerste drie edities draaide om het meest innovatieve bedrijf, ging het nu andermaal om de vrouw die in haar werk het meeste lef toont. Zowel vrouwen met een eigen bedrijf, als managers konden worden genomineerd. Dat leverde een lijst van vijftien kandidaten op, op wie online kon worden gestemd.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.