Triple ThreaT viert tienjarig bestaan met online uitzending: hier te zien [video]

Jacob van der Meulen
Haarlem

Natuurlijk hadden ze de Toneelschuur vol willen laten lopen voor het feestje van hun tienjarig bestaan. Maar het loopt allemaal door corona even anders voor Triple ThreaT. Toch is de viering en de speciale documentaire over het jongereninitiatief online te zien vanaf 13 uur.

De Triple ThreaT familie is een plek waar jongeren worden omringd door rolmodellen, passie wordt ingezet als middel om jongeren te ontwikkelen en perspectieven worden verbreed.

TTT wil een positieve omgeving vormen voor jongeren, waarbij zij de mogelijkheid krijgen om hun volledige potentie te benutten. Door de elementen sport, cultuur en lifestyle in te zetten als middel, help TTT jongeren op hun pad naar zelfredzaamheid.

Initiatiefnemer van TTT Okrah Donkor werd twee jaar geleden door lezers van Haarlems Dagblad gekozen tot Haarlemmer van het jaar. De basketbalafdeling van TTT kreeg vorig jaar de NOC-NSF prijs Club van het Jaar

Van de jubileumviering in de Toneelschuur is vrijdag vanaf 13 uur een livestream te zien via de volgende link:

Het programma is:

13:00 - 13:25 Officiële opening met Burgemeester Jos Wienen

13:25 - 14:25 TTT Documentaire

14:25 - 14:35 Interview met documentairemakers en personages

14:35- 14:50 Reactie wethouders Merijn snoek (Sport) & Jur Botter (Jeugd)

14:50 - 15:10 Quick wins -> Make a difference

15:15 - 15:30 Afsluiting

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.