Eclatante zege voor Olympia Haarlem

Bart Slegers
Heemstede

Olympia Haarlem boekte de tweede zege van het seizoen. Uit bij Heemstede vertrok de ploeg van trainer Murat Böke met een eclatante 2-6 zege.

,,Een totale offday”, zo omschreef Eugene Goudmijn, trainer van Heemstede, het desastreuze optreden van zijn ploeg. ,,Niets lukte en na een geslaagde actie leden we alsnog balverlies. Deze moeten we heel erg snel vergeten.”

Zo boekte Olympia Haarlem dus alweer de tweede driepunter als nieuwkomer in de vierde klasse. De ploeg nestelt zich daarmee meteen in de subtop. ,,Vorige week hadden we de nodige personele problemen en nu had ik weer twee spelers terug van blessures, dus dat scheelde wel weer”, aldus Böke.

Knokken

Zafer Kandemir zette de bezoekers op 0-1 waarna Heemstede gelijk maakte via Brian van de Linden. Net voor de rust scoorde Olympia opnieuw. Nu was Selchuk Ozgur het eindstation. Na de 1-3 van Majid el Yousfi leek Heemstede zich terug te knokken in het duel via Ruben Deurholt, maar dat was slechts schijn.

Via de tweede treffer van Kandemir was het gedaan met de spanning. Samed Yildiz en Liam Gibbs maakten het zestal treffers vol. ,,Ik hoop wel snel weer wat publiek te mogen begroeten, want het was wel erg sfeerloos”, verklaarde Böke na de wedstrijd.

Overige uitslagen:

HYS - BSM 3-7 (1-1). Doelpunten HYS: Bakker, El Yousoufi, Dingerdis. Doelpunten BSM: De Krijger (4x), Lammerse (2x), Soetbrood Piccardt.

VCS - Geel Wit ’20 3-3 (0-0). Doelpunten Geel Wit: Nelis, Verstraten, Ebbeling.

Erasmus - DSS 1-7. Doelpunten DSS: Heuvel (2x), Van Vliet, Kors, Van de Oetelaar, Groen, Tan.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen