Bloemendaal neemt na seizoen afscheid van hockeycoach Jeroen Visser

Jeroen Visser

Jeroen Visser© Archieffoto

Van onze verslaggever
Bloemendaal

Ongeacht de uitkomst van het lopende seizoen staan de hockeysters van Bloemendaal volgend seizoen onder leiding van een nieuwe technische staf. Bloemendaal neemt afscheid van de huidige coach Jeroen Visser en de assistenten Diederik van Weel en Vincent Opgelder.

Ondanks dat er een stabiele groep staat en Bloemendaal, ondanks de door corona vreemd verlopen seizoenen, een stijgende lijn heeft laten zien besloot de technische commissie van de club tot de drastische verandering. Er wordt inmiddels gesproken met kandidaten om de vacature in te vullen.

Aanvankelijk wilde Bloemendaal de contracten met Visser en Van Weel verlengen. Vincent Opgelder zou sowieso al vertrekken bij Bloemendaal omdat hij gaat verhuizen naar het zuiden van Nederland. Hij zal daar zijn trainersactiviteiten voortzetten.

Er ontstond echter een probleem toen assistent Van Weel de ambitie uitsprak hoofdcoach van Bloemendaal te willen worden. Visser op zijn beurt liet weten nog niet klaar te zijn bij de club.

En omdat er maar één hoofdcoach kan zijn besloot Bloemendaal na een uitgebreide evaluatie met het team en de staf dat continuering met Visser en Van Weel niet de oplossing kon zijn.

Bloemendaal bezet met vijf competitieronden te gaan de achtste plaats op de ranglijst maar is nog niet zeker van handhaving. Het verschil met nummer 12, Laren, bedraagt slechts vijf punten. Zondag komt Laren naar Bloemendaal en kan de ploeg van Visser verder afstand nemen.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen