Het Apollo Hotel aan de Kennemerboulevard bij het IJmuiderstrand heeft een nieuwe naam en heet tegenwoordig het Leonardo Hotel

Het Apollo Hotel aan de Kennemerboulevard IJmuiden. Het verblijf heeft een nieuwe naam.© archieffoto Ron Pichel

Pieter van Hove
IJmuiden aan Zee

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach aan de Kennemerboulevard bij het strand van IJmuiden gaat verder onder het Europese merk van de Fattal Hotel Group. Dit betekent ook een nieuwe naam.

Voortaan heet het verblijf Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach. De hotelgroep heeft nu zes Leonardo Hotels in Nederland. De rode letters van de nieuwe naam zijn al aangebracht.

Managing director Alexander Kluit: ,,Het is bijzonder om in deze periode verschillende hotels toe te voegen aan ons portfolio. Zo heeft vorige jaar het hotel in Den Haag haar naam gewijzigd naar Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en heeft ook het Leonardo Hotel Antwerpen haar deuren opnieuw geopend.”

Het hotel heeft in de loop der jaren veel namen en eigenaren gehad. In 1999 heette het eerste hotel de Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach aan een splinternieuwe boulevard, als onderdeel van het strandplan. Een half jaar geleden is restaurant Chef’s! Food & Drinks geopend.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.