Oog&Design verlaagt brilnota uit compassie

Een sympathieke actie van Oog&Design in Julianadorp.

Voor de deur bij de huisarts deed de moeder van Aaltje de Vries haar mondkapje wat onhandig op, waardoor haar bril uit haar hand viel op de stenen. Ze zag de bril niet liggen en bleef stil staan om er niet per ongeluk bovenop te staan. Gelukkig kreeg zij al snel hulp van een voorbijganger die de bril opraapte.

,,Mijn moeder dacht even de waterdruppels van de glazen af te kunnen vegen, maar toen bleken dat flinke beschadigingen te zijn. Ik ging ermee naar opticien Oog & Design bij haar in Julianadorp. In mei waren er net nieuwe glazen in gezet, dus de zorgverzekering kon deze schade van 1150 euro niet meer dekken. Wat schetst mijn verbazing? Toen ik de bril kwam halen, kreeg ik 25 procent korting. Dat was klasse van opticien Oog & Design!”

Primalicht Schagen

Van Monique Hofstee krijgt Primalicht Schagen lof toegezwaaid. De leeslamp van haar 87-jarige moeder deed het niet goed meer. Na een kwartier begon de lamp te knipperen en soms ging de lamp niet aan. Hij was enkele jaren geleden bij Primalicht aangeschaft maar een kassabonnetje was er niet meer van te vinden. „De winkel reageerde adequaat. Ik mocht de lamp komen brengen en na een week was hij gemaakt en kon ik hem ophalen. De dimmer bleek stuk. Er waren geen kosten aan verbonden. Grote klasse. Mijn moeder blij en leest weer met veel plezier.”

Uw compliment?

De bodem van ons voorraadvat met complimenten begint in zicht te komen. Met name lezers van onze titels Haarlems Dagblad, IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander roepen we graag op om sympathieke ervaringen met service van winkels en bedrijven door te geven.

Kitbedrijf JDW Alkmaar

Plien Kok en John Jonkers uit Oudorp brengen ons graag op de hoogte brengen van een fraai stukje service van kitbedrijf JDW (Jeroen de Weert) uit Alkmaar. „Jeroen de Weert heeft drie jaar geleden onze badkamer fraai afgekit. Recent werden een paar korte stukjes van het kitwerk ’rafelig’. Na ons telefoontje stond hij binnen twee dagen op de stoep en heeft het wijkende kitwerk direct en geheel kosteloos vervangen. Na drie jaar! Klasse dus.”

Vrijbuiter Zaandam

Op stel en sprong had Jan van Prooijen uit Oostzaan een luchtbed nodig. Het bed was gauw gevonden maar de elektrische pomp bleek niet compleet! Nippels ontbraken. ,,Toch maar tijdens lockdown Vrijbuiter Zaandam gebeld alwaar gekocht. Allervriendelijkste medewerkster toonde begrip en dook het magazijn in. Ze vond iets en plande meteen een shopafspraak voor mij in. Half uur later aan de balie en het gevonden onderdeel gratis meegekregen. Pomp weer compleet! Topservice Vrijbuiter!”

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.