Tweede ongeluk binnen een week op kruising Peperstraat in Beverwijk

De politie inventariseert de schade.

De politie inventariseert de schade.© Foto Mizzle Media

Beverwijk

Opnieuw heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Breestraat met de Peperstraat en de Jacob van Deventerstraat in Beverwijk.

Een scooter met daarop twee personen reed zaterdagavond omstreeks half acht op de Breestraat, toen deze werd aangetikt door een personenauto die op dat moment uit de Peperstraat kwam. De scooter botste met een harde klap op een geel verkeerspaaltje, dat daardoor afbrak.

De scooter en de twee opzittenden kwamen op de straatstenen terecht. Politie en ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Eén van de personen die op de scooter zat, is per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De ander is ter plaatse nagekeken en hield licht letsel over aan het ongeval.

De gemeente is in kennis gesteld om de afgebroken verkeerspaal te verwijderen. Afgelopen woensdagmiddag vond er ook al een ongeval plaats op dit kruispunt. Toen werd een overstekende voetganger geschept op het zebrapad. Hij moest ook per ambulance naar het ziekenhuis.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.