Met chef-kok Huub Sleper mee naar het Italië van Spaarnwoude

Villa Zomerdijk aan de Genieweg in Velsen Zuid.

Villa Zomerdijk aan de Genieweg in Velsen Zuid.© Foto archief

Mitzie Meijerhof
Velsen-Zuid

Ellen Kemper en Huub Sleper brengen hun Villa Zomerdijk in de maand augustus in Italiaanse sferen. Dat is ook te combineren met een sportief uitje. Bijvoorbeeld een steptocht met een borrel, diner, lunch of barbecue na afloop bij Villa Zomerdijk.

Aan het water van Zijkanaal B, tussen Amsterdam en Haarlem, is Villa Zomerdijk gevestigd. Ellen is gastvrouw, Huub is chef-kok. Het kleine B&B/restaurant ligt middenin het recreatiegebied van Spaarnwoude. Een prima plek voor een tocht met een step, voor jong en oud. De steptocht met begeleiding inclusief eten kost 40 euro.

Ook is het mogelijk voor Bourgondische steptocht door Spaarnwoude te kiezen. Steppend vanaf Villa Zomerdijk via de mooie plekjes in Spaarnwoude, naar de brouwerij van Santpoorts bier, van Koos Ramakers. Een verhalende tocht met proeverij van regionaal gebrouwen bier met live muziek.

Gewoon neerstrijken voor een Italiaans diner kan op 7, 13, 21, 22, 27, 28 en 29 augustus. Dit menu kost 47,50 euro per persoon. Op vrijdag- en zaterdagavond aanvang 18 uur met een borrel. Zondagen aanvang 13 uur. Bij mooi weer is het diner/lunch buiten.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.