Mega Albert Heijn in Schalkwijk opent de deuren, tegelijkertijd met de nieuwe parkeergarage

De nieuwe supermarkt komt in plaats van de Albert Heijn in het winkelcentrum, deze sloot vier dagen geleden de deuren al voorgoed.

De nieuwe supermarkt komt in plaats van de Albert Heijn in het winkelcentrum, deze sloot vier dagen geleden de deuren al voorgoed.© Foto Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Van onze verslaggever
Haarlem

Aan de Casablancaweg in Haarlem-Schalkwijk, bij winkelcentrum Schalkwijk, is woensdag een nieuwe, grote Albert Heijn geopend.

De nieuwe supermarkt komt in plaats van de Albert Heijn in het winkelcentrum, deze sloot vier dagen geleden de deuren al voorgoed.

De nieuwe winkel is 700 vierkante meter groter dan de oude. Er zullen, volgens het nieuwste concept van de Albert Heijn, meer verse producten zijn zoals dagmaaltijden, sushi en gegrild vlees.

Nieuwe parkeergarage

De locatie van de nieuwe winkel aan de Casablancaweg is naast de nieuwe parkeergarage, die ook net afgebouwd is en eveneens woensdag open is gegaan. Hier geldt betaald parkeren, de tarieven zijn hetzelfde als bij de oude parkeergarage van het winkelcentrum. Op zondag is parkeren gratis.

Openingstijden

De nieuwe supermarkt is van maandag tot en met zaterdag open van 7.00 tot 22.00 uur en op zondag van 8.00 tot 20.00 uur.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.