Ontharen en vet vriezen binnenkort in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord. In de salon van Anne Langelaan

Anne Langelaan bij de te openen salon.

Anne Langelaan bij de te openen salon.© Foto PR

Pieter van Hove
Santpoort-Noord

Onder de naam De Laserspecialist Santpoort begint Anne Langelaan 1 oktober haar salon aan de Hoofdstraat 170 in Santpoort-Noord. In de ruimte boven Uit den Vreemde kunnen belangstellenden terecht voor ontharen en cryolipolyse (fatfreeze).

Volgend jaar april verhuist de salon naar de benedenverdieping. ,,Daar wil ik gaan samenwerken met andere ondernemers die beautymedische behandelingen aanbieden. Denk daarbij aan een moderne beautywasstraat met ruimte voor bijvoorbeeld een nagelstyliste, wimpers en wenkbrauwen, bodyshaping en tattoolaser”, zegt ze.

Maar zover is het nog niet. Eerst 1 oktober. ,,De eerste reacties van vrienden en bekenden zijn hoopvol. Opvallend veel mannen maken nu al een afspraak, bijvoorbeeld voor overtollig haar op de rug. Ik ga mijn best doen om laagdrempelig te blijven, zodat niemand zich hoeft te generen en met plezier mijn salon binnenstapt.”

De Laserspecialist Santpoort houdt vrijdag 1 oktober open dag. Iedereen kan zich laten voorlichten en/of kennis maken met de Santpoortse ondernemer die donderdag, vrijdag en zaterdag in de salon staat.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.