Stormvogels en Olympia Haarlem hebben ’Geen geheimen voor elkaar’

Stormvogels ontvangt Olympia Haarlem tijdens de wedstrijd van de week.

Stormvogels ontvangt Olympia Haarlem tijdens de wedstrijd van de week.© archieffoto united photoss

Rinus van der Lugt
IJmuiden

De competitie is nog maar net aan de gang en al in de tweede speelronde staat zaterdag de topper tussen Stormvogels en Olympia Haarlem op het programma. Twee ploegen die de intentie hebben uitgesproken te willen promoveren naar de tweede klasse.

Stormvogels begon het seizoen met een 0-3 zege op ADO’20 terwijl Olympia Haarlem het duel tegen HCSC gecanceld zag worden omdat de ploeg uit Den Helder enige corona gevallen had. ,,Ik had die wedstrijd natuurlijk liever wel gespeeld”, aldus trainer Barry Tjeertes ,,Aan de andere kant zijn wij naar de wedstrijd van Stormvogels wezen kijken zodat wij voor komende zaterdag goed op de hoogte zijn hoe zij spelen. Veel verrassingen hebben wij echter niet gezien, want eigenlijk wisten wij natuurlijk al hoe zij zouden spelen. Het maakt ook allemaal niet zo veel uit. Wij passen ons niet aan en gaan uit van onze eigen kracht. Van hebben een eigen manier van spelen en daar zullen wij niet vanaf stappen.”

,,Wij hebben geen geheimen meer voor elkaar”, constateerde Stormvogels-trainer Patrick Krop. ,,Ook wij zijn een paar keer wezen kijken en weten hoe Olympia speelt. Laten wij eerlijk zijn het is natuurlijk wel kandidaat nummer 1 voor de titel. Wij hebben echter een goede voorbereiding achter de rug en iedereen is fit. In vergelijking met vorig seizoen hebben wij ook een sterker team, dus ik ben benieuwd hoe de verhoudingen zijn.”

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen