Basisplaats bij Telstar lonkt voor keeper Abdel el Ouazzane

Abdel El Ouazzane.© Archieffoto United Photos/Paul Vreeker

Velsen-Zuid

Doelman Abdel el Ouazzane lijkt bijna twee jaar na zijn debuut voor Telstar speelminuten te gaan maken tegen FC Volendam. Eerste doelman Ronald Koeman Jr. is geblesseerd.

El Ouazzane begon dit seizoen als derde doelman maar op basis van de laatste training lijkt hij de voorkeur te krijgen boven de andere keeper Trevor Doornbusch. Andries Jonker wil niet zeggen welke doelman tegen Volendam het doel verdedigt. ,,Eerder deze week hebben we met Trevor op doel getraind. Ik bespreek mijn keuze eerst met de spelers zelf.”

Doornbusch begon dit seizoen als eerste doelman maar werd na enkele ongelukkige optredens gepasseerd. El Ouazzane staat sinds 2019 bij Telstar onder contract. Op 22 december van dat jaar verving hij in de tweede helft de geblesseerde Sven van der Maaten.

De inzetbaarheid van linksback Delvechio Blackson is een vraagteken. Hij viel geblesseerd uit tijdens de laatste training. De ernst van zijn klachten was nog niet duidelijk.

Jonker verwacht tegen FC Volendam een goed gevuld stadion. ,,De mensen op kantoor hebben het druk, dus dat is goed om te zien. Het is fijn om te zien dat de club weer positief in het nieuws komt en dat je ziet dat Telstar leeft in de omgeving.”

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen