Heemstede en BSM vermaken het publiek totaal niet in slechte derby

Heemstede

Ook na het vierde duel is vierdeklasser Heemstede nog ongeslagen. Daar was wel alles mee gezegd na het 1-1 gelijkspel tegen BSM.

,,Matig was nog heel zacht uitgedrukt’ , zo gaf Heemstede-trainer Eugène Goudmijn meteen toe. ,,Van beide kanten waren er weinig hoogtepunten. Die remise is dan ook wel terecht. Slecht spelen en niet verliezen.”

Daardoor blijft Heemstede nog steeds bovenin mee draaien en is het samen met RCZ nog steeds de enige ploeg die geen nederlaag incasseerde.

Al na zes minuten keken de Heemstedenaren in de derby tegen een achterstand aan. BSM hield die marge vast tot vlak voor de rust. Mathijs Postma maakte de enige treffer van de thuisploeg.

Na de rust werd het niveau niet naar een hoger plan getild en maakte eigenlijk niemand echt aanspraak op de overwinning. ,,We hebben maar drie goals tegen dus de organisatie staat goed. Tegen BSM waren we niet dominant genoeg”, moest Goudmijn concluderen.

Het duel van HYS werd uitgesteld omdat de KNVB en de club in samenspraak hadden besloten een afkoelingsperiode in te gelasten de komende twee weken vanwege een aantal incidenten op het sportieve vlak.

Overige uitslagen: Onze Gezellen - Zaandijk 1-2. Doelpunt Onze Gezellen: Tim Jansen . Eendracht ’82 - DSS 5-0.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen