Paul Meijer (ex-Forza) gaat raadsverkiezingen Haarlemmermeer in voor BVNL [video]

Bart Boele
Hoofddorp

Voormalig Forza-voorman Paul Meijer gaat aan de raadsverkiezingen van maart 2022 meedoen voor de partij BVNL. Op 12 november presenteert die partij zich.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga en Paul Meijer hebben dat samen bekendgemaakt met een filmpje op twitter, dat zondag al 22.000 keer was bekeken.

Van Haga was Kamerlid voor de VVD maar werd uit die partij gezet. Hij bleef in de Kamer en richtte in augustus BVNL op: Belang Van Nederland. Paul Meijer richtte begin deze eeuw Forza Haarlemmermeer op, een lokale partij die bij de laatste raadsverkiezingen vijf zetels haalde.

Na interne strubbelingen is Meijer uit Forza gezet. Sindsdien is hij zelfstandig raadslid in Haarlemmermeer, die vrijwel nooit bij een vergadering van de raad is en zich daar ook niet voor afmeld.

„We kijken nu naar de toekomst en gaan met vertrouwen en positiviteit de strijd voor een beter Nederland aan, ook in de gemeente Haarlemmermeer”, aldus Meijerin een persbericht. ,,Dat deed ik altijd al, maar de steun en het vertrouwen van Wybren van Haga, die in zijn eentje goed was voor drie kamerzetels, en BVNL gaan de campagne zeker een enorme boost geven.” Meijer denkt dat BVNL bij de raadsverkiezingen zeker vijf zetels kan scoren.

Waar en hoe laat Meijer en Van Hagra de Haarlemmermeerse afdeling van BVNL gaan presenteren wordt later nog bekendgemaakt. ,,We zullen die avond met Wybren van Haga, die jarenlang in Vijfhuizen woonde, en enkele andere prominente gasten uit Haarlemmermeer een politiek café organiseren.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.