Twee nieuwe locaties voor de promotie van Velsen

Promotiepunt voor de gemeente Velsen.

Promotiepunt voor de gemeente Velsen.© foto aangeleverd

Van onze verslaggever
Velsen

Het Sluis Haven Informatie Punt (SHIP) in Velsen-Noord en SnowWorld in Velsen-Zuid zijn sinds kort officieel toeristisch informatiepunt van de gemeente Velsen.

Hierdoor kunnen bezoekers voortaan op zes plaatsen terecht voor praktische informatie en tips over uitstapjes in de directe omgeving.

De andere ’rauwe’ folderrekken staan op het Pontplein in Velsen-Zuid en in restaurant Kop van de Haven, in het Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach en in strandpaviljoen Beach Inn in IJmuiden aan Zee.

Bij elk informatiepunt hangt ook een toeristische plattegrond. Voor bezoekers en inwoners is het daardoor op verschillende locaties mogelijk om te zien wat er allemaal te doen is. Citymarketing Velsen-IJmuiden ondersteunt de gemeente Velsen bij de toeristische marketing en promotie en zorgt ervoor dat de rekken gevuld blijven. Zie ijmuiden.nl/informatiepunten.

Op Forteiland in IJmuiden is op 23 november het jaarlijkse evenement van de promotiesclubs. Hier worden meer dan 200 vertegenwoordigers van organisaties en bedrijven(netwerken) verwacht.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.