Klantgericht en klantvriendelijk, welk bedrijf eindigt als eerste bij de Sterkste Schakel Verkiezingen van de regio Kennemerland?

Slagerij Duijn uit Santpoort-Noord is één van de kandidaten.

Slagerij Duijn uit Santpoort-Noord is één van de kandidaten.© archieffoto United Photos

Van onze verslaggever
IJmond

Ze komen uit plaatsen als Velsen-Noord, IJmuiden, Santpoort-Noord, Velserbroek. Plus verderop gelegen plekken als Rozenburg, Bloemendaal, Cruquius, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Rozenburg en Zwaanshoek.

Het zijn er precies 39 en ze hebben gemeenschappelijk dat ze door collega-bedrijven klantgericht en klantvriendelijk worden genoemd. Maar wellicht belangrijker is nog dat alle ondernemingen genomineerd zijn voor de finale op 12 november van de Sterkste Schakel Verkiezing van de regio Kennemerland. De bijeenkomst is in het Buko-stadion in Velsen-Zuid.

De verkiezing is een jaarlijks terugkerend initiatief van het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business in samenwerking met De Sterkste Schakel Kring. Het bijzondere van de verkiezing is dat bedrijven worden voorgedragen door andere ondernemingen. De 39 genomineerden zijn verdeeld in diverse sectoren waaronder Internationaal Zakendoen, Detailhandel & Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening met meer dan vijf medewerkers, Dienstverlening met minder dan vijf medewerkers, de Sterkste Website en de Grant Thornton Groeiversneller.

Bij de publieksprijs kan het grote publiek een persoonlijke stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Het stemmen kan vanaf zaterdag 6 november om 10 uur tot 12 november om 16 uur. De jury bestaat uit een gezelschap van oud-finalisten van de Sterkste Schakel Verkiezing aangevuld met vertegenwoordigers van Accountantskantoor Grant Thornton. Onlangs ontving de jury al de genomineerde ondernemers tijdens de jurydag in Slot Heemskerk. De kandidaten konden zich toen al voorstellen aan de jury. De finale is in Club West in het SC Telstar/Buko Stadion in Velsen-Zuid.Voor informatie: www.sterktste schakel.nl.

Kandidaten uit deze regio zijn: Ovenbouw Holland Groep, Velsen-Noord, Smit Velsen, IJmuiden, Praktijk F.W. van der Linde, IJmuiden, Sensures, Velserbroek, Administratiekantoor Meerzicht, Velsen-Noord en slagerij H.H. Duijn, Santpoort-Noord

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.