Open haard gewonnen, maar zonder brander

Met Plus Magazine wint Wim van de Velde uit Valkenburg een open haard. Leuk voor zijn zoon in Oostenrijk.

Als die de dozen heel veel later uitpakt, ontbreekt de brander. De leverancier blijkt niet meer te bestaan. Plus Magazine brengt hen echter in contact met Outdoor in Haarlem die zonder vragen en kosten alsnog een brander levert. ’Hulde, mijn zoon zit er na een dagje skiën nu warmpjes bij.”

Dan meneer Kaats uit Soest. Die kocht bij Kwantum in Soesterberg nieuwe rolgordijnen. Nadat ze in augustus geplaatst waren, bleek dat hij op zijn rollator moest gaan staan om bij het koordje te kunnen komen. Dat was het niet helemaal. Hij ging daarop naar Kwantum in Amersfoort en mocht na lang praten nieuwe rolgordijnen met sensor en afstandsbediening uitzoeken. Met een beetje bijbetaling. „Dus een geweldige pluim voor Kwantum in Amersfoort.”

’Krak’ doet het als Carla Dekkers uit Blokker op haar bril gaat zitten. Zij ermee naar Hans Anders in Hoorn. Die probeert hem te repareren, maar of het zal lukken... Ja hoor, boven verwachting goed. En ook nog kosteloos. „Ik was echt superblij! Hij stond er zelf versteld van dat het gelukt was. Heb ze uitgezwaaid toen ik de winkel verliet. Mijn dag kon niet meer stuk.”

Een scharnier van de lattenbodem van het bed van Fenny Koens uit Middenmeer was afgebroken. „We hoopten dat te kunnen vervangen. Natuurlijk zouden we dat betalen, want na elf jaar is er geen garantie meer. Reactie van Beter Bed: „Heel vervelend voor u, we sturen het scharnier zo snel mogelijk gratis naar u toe!’’

Uw compliment?!

Heeft u ook iets leuks meegemaakt? Maak er een compliment van en mail dat ons. Vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.