Politie zoekt twee mannen na overval op nagelstudio in Breestraat Beverwijk [update]

© Foto’s: Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

1 / 12
Internetredactie
Beverwijk

Een nagelstudio in de Breestraat in Beverwijk is zaterdagmiddag vlak voor sluitingstijd overvallen. Rond 17.00 uur werd de winkel overvallen door twee mannen. Na de overval gingen meerdere politie-eenheden op zoek naar de daders.

Via Burgernet vroeg de politie mensen om uit de kijken naar twee mannen van rond de twintig jaar met een lengte van ongeveer 1.75 meter lang. Beide verdachten hebben een licht getinte huid, waren geheel in het zwart gekleed en droegen capuchons en mondmaskers.

De twee bedreigden de aanwezigen in de winkel met een wapen. Eén van de mannen pakte vervolgens een bruin/beige Louis Vuitton schoudertas met de dagopbrengst, waarna ze wegrenden in de richting van de Nieuwstraat.

Agenten hebben bij de winkel en omliggende winkels getuigen gehoord, sporen zijn veiliggesteld voor onderzoek. De eigenaresse van de nagelstudio heeft aangifte gedaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.