Premium
Adelaide Lala Tam maakt van slagpin een paperclip

© Foto Boudewijn Bollmann
, Jacques Hermus
Het was een indrukwekkend moment, afgelopen najaar in Antwerpen. Bij de uitreiking van de Worlds 50 Best Restaurants, stond in een zaal de frèle Adelaide Lala Tam. Het talent in de gastronomische wereld deed daar onaangedaan haar verhaal.

Dagelijkse nieuwsbrief
Wil je dagelijks alle hoogtepunten uit het nieuws in je inbox?
Dit veld is verplicht
Lees hier ons privacybeleid.
Meer nieuws uit Lifestyle
Nhung Dam slaapt zorgeloos onder het linnen van het Conservatorium Hotel
Lezersdilemma: Hoe week ik mijn vriend los van zijn moeder?
Podcast vertelt het verhaal achter Alfred Lagarde, ’die stem’
Marjo van Rhijn wordt altijd heel vrolijk van het houten aapje van haar oma
Liedje van de lezer: ’Em Di Trên Co Non’ van Duong Hong Loan
Boer Tom kweekt zelf gember
Net binnen
Ombudsteam
Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.