Twee jongens op de vlucht na beroving in Nieuw-Vennep, politie zet park af en zoekt getuigen

© Nieuwsfoto.nl

1 / 3
Internetredactie
Nieuw-Vennep

Twee jongens van ongeveer 17 jaar hebben maandagavond een 14-jarige jongen beroofd in de buurt van de Vivaldisingel in Nieuw-Vennep. Politie zoekt met een speurhond in de omgeving naar de daders.

De politie kreeg maandagavond rond 21.00 uur een melding dat een 14-jarige jongen was beroofd van zijn telefoon. Op het voetpad in het Lentepark tussen de Vivaldisingel en het Goudensteinpark liep hij twee jongens tegen het lijf die hem onder bedreiging van een vuurwapen de telefoon afhandig maakten. Na de beroving vluchtten de verdachten in de richting van het Zomerpark en de wijk de Steinen.

Er is direct een onderzoek in de omgeving ingesteld, waarbij onder meer gebruik is gemaakt van een speurhond en Burgernet.

De verdachten voldoen aan het volgende signalement: Beiden ongeveer 17 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, slank postuur, licht getinte huid. Zij droegen donkere kleding. Een van hen had een bivakmuts op met capuchon van zijn jas daar over heen, de ander een grijze capuchon, zwarte bodywarmer en blauw mondkapje

© Nieuwsfoto.nl

© Nieuwsfoto.nl

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.