Eva Klein Schiphorst nieuwe directeur SADC

Eva Klein Schiphorst.

Eva Klein Schiphorst.© Foto SADC

Van onze verslaggever
Hoofddorp

Eva Klein Schiphorst (57) is nieuwe directeur bij SADC (Schiphol Area Development Company), de projectontwikkelaar van Haarlemmermeer, Amsterdam, Schiphol en de provincie Noord-Holland.

Klein Schiphorst was de afgelopen jaren directeur van de Business Unit Public Buildings bij internationaal ingenieurs- en adviesbureau Royal HaskoningDHV. Daarvoor was ze directeur transacties en projecten bij het Rijksvastgoedbedrijf en plaatsvervangend directeur-generaal.

Voorzitter Jaap Gillis van de Raad van Commissarissen: ,,Zij brengt kennis en kunde in gebiedsontwikkeling, circulariteit, maatschappelijk en financieel rendement, operationele en conceptuele kracht.’’ Klein Schiphorst wordt gezien als een aanvulling voor toekomstbestendige gebiedsontwikkeling.

SADC ontwikkelt bedrijventerreinen als Schiphol Logistics Park en Schiphol Trade Park tussen Hoofddorp en Aalsmeer. Schiphol Trade Park wordt volledig circulair, dat wil zeggen dat alle gebouwen ook weer kunnen worden weggehaald met hergebuik van de grondstoffen.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.