The Voice-presentatrice Janzen: onderste steen moet boven

ANP Producties | Bron: ANP
Hilversum

Chantal Janzen is geschrokken van de berichten over ongepast gedrag achter de schermen van het RTL-programma The Voice of Holland. Ze wenst alle betrokkenen via Instagram veel sterkte.

"Geschokt over de berichten omtrent The Voice", schrijft Janzen op Instagram. "Schande voor de hardwerkende mensen aan en in dit programma die hier niets van weten en niets mee te maken hebben. Onderste steen moet boven."

Janzen is sinds 2019 presentatrice van The Voice. Ze maakt het programma samen met Martijn Krabbé, die de negen seizoenen daarvoor TVOH samen presenteerde met Wendy van Dijk.

Krabbé reageert zaterdag ook op het nieuws van mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het programma. "Ik ben compleet overvallen en in shock door het nieuws over The Voice. Verschrikkelijk. Het is heel goed dat alles wordt onderzocht. Ik hoop dat de waarheid boven tafel komt", twittert Krabbé. "Voor nu wil ik iedereen die hier schade en verdriet door is toegebracht heel veel sterkte wensen."

Meer nieuws uit Binnenland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.