Beverwijk zoekt nieuwe stadsfotograaf. ’Je hoeft niet per se een flitsende camera te hanteren om een gooi te doen naar de titel Stadsfotograaf’

Ganzen in het Beverwijkse stadsdeel Oosterwijk, vastgelegd door de stadsfotograaf van 2019/2020.© Foto Esther van Aalderen

Van onze verslaggever
Beverwijk

Beverwijk zoekt een nieuwe stadsfotograaf. Tot en met 28 februari kunnen foto’s worden ingeleverd.

’Wat je precies fotografeert, staat je vrij, met één restrictie: Beverwijk moet in één van de aangeleverde foto’s een rol spelen. De winnaar is een jaar lang stadsfotograaf van Beverwijk en krijgt een mooi thema dat in overleg bepaald wordt.

Maandag 7 maart wordt de winnaar bekendgemaakt bij fotografiecentrum ISOO in Beverwijk. Mocht dit vanwege corona niet mogelijk zijn, dan zal het via een livestream plaatsvinden.

Mobiel

’Je hoeft niet per se een flitsende camera te hanteren om een gooi te doen naar de titel Stadsfotograaf. Een mobiel volstaat. Dus waag de sprong en doe mee aan de verkiezing van de 14e Stadsfotograaf van Beverwijk. Je krijgt aldus een podium voor je werk, want de ingezonden foto’s worden regelmatig in diverse kranten gepubliceerd. Maar ook op social media, via radio en diverse sites’, aldus het persbericht van fotografiecentrum ISOO.

Aspirerende stadsfotografen kunnen hun vijf foto’s tot 28 februari mailen naar stadsfotograafbeverwijk@hotmail.com.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.