Lieve revanche van bakker Pompe in De Zilk

Greet Hoek-Hoeks uit Voorhout meldt een mooie familietraditie die al bijna een eeuw duurt: met sinterklaas wordt steevast gesnoept van poppen van krentenbrood van bakker Pompe in De Zilk.

Voor zover ze weet bakt hij ze tegenwoordig nog alleen voor haar. De laatste keer raakte de bestelling in de war. In plaats van onder andere drie kleine poppen voor de kleinkinderen had de bakker zeven grote en één kleine gebakken. Ter compensatie gaf hij drie speculaaspoppen maar vond het toch zo sneu dat hij beloofde er ’s nachts nog twee kleintjes bij te bakken en die in Voorhout bij haar langs te brengen. ,,Dat vind ik nog eens klasse.’’

J.Visser geeft de firma Geco/Apart Keukens bij hem in Alkmaar een pluim op de hoed. Na 18 jaar werkte de gootsteendop niet meer en liet water door. ,,Gebeld met Geco en ik kon langskomen om te kijken of ze er nog een konden bestellen of hadden liggen. En ja hoor helemaal gratis. Dikke duim.”

Helga, Wendy, Anika en Lijda van Drogisterij Visser in Uitgeest krijgen lof van het bestuur van kerkkoor Laus Deo, omdat zij met kerstmis van de Weleda douchegel in de aanbieding 38 mooi ingepakte cadeautjes voor de leden hebben gemaakt.

Uw compliment?

Heeft u ook iets aardigs meegemaakt? Mail het ons en vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden, dat gaat nog wel eens fout...

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.