Ichthus Lyceum in Driehuis maakt interactieve live-talkshow

De studio in het Ichthus Lyceum.

De studio in het Ichthus Lyceum.© Foto aangeleverd

Mitzie Meijerhof
Driehuis

Het was lang spannend voor de middelbare scholen of ze tijdens open dagen fysiek leerlingen mochten ontvangen. Toen duidelijk werd dat dat er niet in zat, is de denktank van het Ichthus Lyceum in Driehuis aan de slag gegaan.

Om zich te onderscheiden en toekomstige leerlingen een goede indruk te geven van alle aspecten van deze veelzijdige school, bedachten ze een talkshow. Deze interactieve show is tweemaal online te volgen, zaterdag 29 januari, om 10 uur én om 12 uur. De school heeft daarvoor een professionele studio ingericht.

Tijdens de talkshow worden er leerlingen geïnterviewd, worden er live Technasium-projecten uitgevoerd en kunnen kijkers live vragen stellen. Maar het leukst is misschien wel de actie ’Als jij niet naar het Ichthus komt, komt het Ichthus wel naar jou!’

Van Heemskerk tot Haarlem, door de hele regio staan tientallen leerlingen van het Ichthus Lyceum paraat om de leerlingen uit groep 7 en 8 een goodiebag met een ’brugklas starterspakket’ te komen brengen. Tijdens de live uitzending zijn ook video’s en challenges te zien waar de leerlingen en docenten de afgelopen weken hebben keihard aan hebben gewerkt.

De livestream van het Ichthus lyceum belooft een energiek spektakel te worden. Daarnaast kunnen leerlingen uit groep 8 zich op de website van de school nu ook inschrijven voor een kennismaking en rondleiding live in het gebouw op 9 februari.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.